Tuesday 10 June 2014

The cruel reality

Bizony a valóság mindig kegyetlen. :) De persze, ha az ember kellőképpen optimista, akkor a csúnya gonosz felhőkből is verőfényes napsütés lesz.

És ez most sincs másképp (sose engedem, hogy akár csak egy bárányfelhőcske is megjelenjen a horizonton). Immáron harmadik hete nyomom az igát. Meg kell hogy mondjam, nagyon szeretem. Most már egészen nehéz feladatokat kapok, és közelembe kerültek a komoly berendezések is, remélem lassan hozzányúlhatok az első radarhoz, vagy szonárhoz is.

Jófej kollégáim vannak, bár még birkózom a kiwi akcentussal, de már egyre jobb. Összeálltam egy francia sráccal carpoolingra, azaz reggel elviszem munkába este meg elhozom. Így mindkettőnknek olcsóbb, és legalább nem alszom el a volán mögött. :)

Igaz, hogy nyomatni kell a munkát, de azért hétvégente belefér egy kis jövés-menés. Most is sikerült egy pecázást, kollégákkal egy LAN partit beütni, sőt még az éjszakai életbe is be tudok szabadulni. Már csak idő kérdése, és el kezd Aucklandfalva rettegni tőlem. :)

Azért, hogy valami csunyát is mondjak... Itt a tél. Immáron 3 napja esik megállás nélkül, bár a hőmérséklet nem nagyon esik 13-15 fok alá. Ideje téli programokat keresni. :)
Szép lassan gyűlnek az események, szóval már csak idő kérdése, és előállok egy újabb videóval.

Azt hiszem, röviden ennyi.

Sweet as New Zealand!

No comments:

Post a Comment