Thursday 20 March 2014

Are you ready to take in new experiences?? (mirror translations sucks... :) )

Természetesen készen állok az új élmények befogadására. London letudva. Ez afféle bemelegítés volt a Kiwiföldén rám váró élményorgia előtt. Jobbkormányos autók az út baloldalán, és persze az, hogy mindenütt angol beszédet hallok.



Szép város London, a belső területek rendezettek, mindenki végzi a maga dolgát, magam is beszálltam ebbe a munkába, és fél órán át amortizáltam egy hagyományos emeletes busz felső szintjének egyik ülését.











A látvány pazar, a dugó hatalmas, de hát erre volt szánva a nap. A kötelező látványosságok egy aprócska szeletét sikerült is letudni.












Természetesen tradicionális fish and chips se maradhatott el, egy hangulatos angol pubban egy English pride (vagyis London pride... még jó, hogy valaki ért ezekhez...) és egy túristakönyvecske társaságában. Igazi túristaként viselkedtem, ahogy azt illik ilyenkor. 12 Font ezért az apró menüért elég busás volt. De a boltok árait elnézegetve, ez talán egy átlagos árnak mondható London belvárosában.



Hazafelé vonatozva a sűrűn beépített és kifejezetten koszos külváros már nem volt annyira vidám látvány, amit a sötét téglából felhúzott házikók meg jobban fokoztak.

Összességében London nem az én városom, de érdemes volt belekukkantani. Imi és Adri, a vendéglátóim, rendesen elláttak minden jóval, megtömtek magyaros/angolos kajákkal, mint egy rossz libát. :)

Jelenleg a reptéren, izgalommal és gondolatokkal feltöltve várom, hogy megkezdhessem az új élmények befogadását.









3 comments:

  1. NA te jól lakott Liba, menj Kiwisedni!

    ReplyDelete
  2. "English pride", az nem "London Pride"?

    ReplyDelete
  3. De de, ennyit a sör/ale szakértelmemről. :P

    ReplyDelete