Thursday 24 July 2014

Building a new company

Már éppen ideje volt, hogy újra írjak.

Szép lassan medrébe kerülnek a dolgok, és olybá tűnik kezdenek stabilizálódni a szociális kapcsolatok.
A french fries 3 tagjával egész sokat együtt vagyunk, legalábbis a melóhelyen, és a hétvégén sikerült az első túrámat leszervezni, ahol újabb remek embereket ismertem meg. Hasonló mentalitás és nyugodtság.



Multikulti is a javából, hiszen maláj, spanyol, ausztrál, francia, szerb, ír arcok is kezdenek bekerülni a körbe.
Nagyon sok új embert vesznek fel a céghez, és az újoncok eléggé összetartanak, legalábbis, ami a közös ebédeket illeti.

Jelenleg nemzetközi filmfesztivál van Auckland-ben szóval kis mozizást is beütünk a srácokkal. Holnap valami művészfilm lesz a téma, de elég jónak ígérkezik.
Jövőhéten egy kis sörözés is be lett tervezve, és augusztus végére elkezdtem szervezni egy hétvégi síelést. Tuti nem fogok itt gyakran elmenni, mert nagyon drága, de egy alkalom azért belefér. :) Egyszer élünk.

Picit sikerült visszavenni a vehemenciából valószínűleg a keményedő munka az oka, amit mellesleg nagyon élvezek, és úgy tűnik nagyon értékelik is a teljesítményemet.




Ja és persze minden pénteki meeting sörözéssel van egybekötve, volt egy mozidélután, amikor is egy egész mozitermet kibérelt a cég. És múlthéten elvittek kizárólag szakmai tréning céljából a céges hajóval egy körre. Ami persze kávézó vadászatba fulladt. Amíg mások kocsival hajtottak, kávézót keresve, mi aznap reggel hajóval kötöttünk ki minden stégnél reménykedve, hogy a következőnél lesz egy kávézó. A kép jól illusztrálja, ahogy épp a főnök várja a kávéját a csónakban, ami egyébként a legmodernebb kütyükkel volt felszerelve, éppan csak a légvédelmi lövegek nem hiányoztak róla...
Ezek az apróságok hihetetlen mód be tudják aranyozni az életemet itt, legalább annyira, mint amikor délben elmegyek sétálni a tél kellős közepén, és a tűző nap miatt pólóra kell vetkőznöm... :) :)

Szóval lassan, de biztosan épülget az élet a világ másik végén. Talán belátható időn belül videó is lesz, hiszen néha-néha akad videózni való esemény. :P


Sweet as New Zealand!

1 comment: